SUSHI & VEGA BUNNIK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi & Vega Bunnik. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:00 Ik moest erg lang wachten op de sushi, die op zich wel lekker was, maar er zat een haar in….. Toen ik telefonisch contact op wilde nemen met het restaurant, waren ze niet bereikbaar.
10 jun 2024 om 23:01 Was weer heerlijk de crunchy box is om je vingers bij op te eten
9 jun 2024 om 21:05 Bezorgtijd meer dan een uur te laat en de zaak zelf telefonisch niet bereikbaar.
9 jun 2024 om 21:01 Super al die Vega opties én lekker!
9 jun 2024 om 20:08 It’s my favorite place to order sushi at home. Sushi always taste fresh.
7 jun 2024 om 23:46 Was super
7 jun 2024 om 23:43 Was heerlijk
5 jun 2024 om 18:17 Heel lang gewacht op bestelling, zonder bericht
2 jun 2024 om 19:03 Echt lekker en duidelijk vers. Helaas zaten de edamame boontjes er niet bij, maar de rest was erg lekker en op tijd.
1 jun 2024 om 23:09 Zsm aangeklikt, 50 minuten werd 30 minuten kwam goed uit had goed trek. Smaak was perfect. Beter vind je niet in de buurt. Ook denken ze mee met m’n zwangere vrouw. Rauwe zalm mag ze niet hebben ze iets anders ipv dat gedaan.
1 jun 2024 om 10:51 Bijna 3 uur gewacht op bestelling, zinder bericht. Kregen wel gratis drankje voor de lange duur. Maar bestellen hier niet meer
31 mei 2024 om 20:42 Goed eten ook niet overweldigend.